06 12 88 77 73

Klanten

NSK-EDC

Vanuit het europees distributie centrum in Tilburg worden alle klanten in Europa beleverd. Ruim 100 medewerkers zijn hier actief om dagelijks de orders in te ruimen en te leveren aan hun klanten.

ERIKS

Het magazijn in Alkmaar van de technische groothandel ERIKS verricht met iets meer dan 100 medewerkers de logistieke afhandeling voor haar klanten.

AHOLD

De afdeling real-estate beheert met bijna 100 medewerkers de vastgoed objecten van AHOLD

Elspec

Als leverancier van o.a. datacommunicatie oplossingen is Elspec al jaren actief. Bijna 30 medewerkers ondersteunen klanten en leveren oplossingen.

Van Oord

Met bijna 100 schepen en ongeveer 5000 medewerkers is dit hollandse familie-bedrijf actief in diverse bagger-projecten. De bekendste is wel het palm-eiland voor de kust van Dubai.

Andere bedrijven

Andere bedrijven die de SuccesGPS hebben gebruikt: adviesbureau van 50 medewerkers, transportbedrijf, een afdeling binnen een gemeente van 110 medewerkers, een afdeling binnen een energiebedrijf van 300 medewerkers, een woningcorporatie van 35 medewerkers.

De SuccesGPS wordt gebruikt door verschillende bedrijven in verschillende branches.  Onderstaande figuur laat zien bij welke organisaties qua omvang in medewerkers de SuccesGPS is ingezet. Ook geinteresseerd om de SuccesGPS te gebruiken in uw veranderproject, bekijk dan onze prijzen.

tot 50 medewerkers
50 to 200 medewerkers
200 tot 500 medewerkers
meer dan 500 medewerkers